New York Steak Shack, Mid Valley

Hari itu kami telah makan di New York Steak Shack, MidValley. 

Suasana agak santai dan waiter dia kebanyakan foreigner kecuali tukang masak dia orang tapi tak delah rasa macam kat New York kecuali lagu-lagu dia agak best bagi saya.

20141024_131014

Dinding New York Steak Shack, MidValley..cantik kan?

20141024_131050

Lampu dia ~ hahhaha~

20141024_131040

Pengunjung ketika kami datang makan. Menu dia seperti di bawah ini. Saya amik ayam sbb itu je saya boleh makan. Lunch date saya makan steak dia. Sila lihat di bawah..

20141024_131429

20141024_131516 20141024_131519 20141024_131527 20141024_131533 20141024_131544 20141024_131551

Ini dia makanan dah sampai

Ini dia steak. side dish boleh dipilih dari menu yang ada

20141024_132256

Ini pula makanan saya!! Kenyang. Alhamdullilah

20141024_132302

Share This Post

Leave a Reply