Annual Office

 

wpid-screenshot_2015-05-23-19-11-27.png

Tahun ini office buat Annual Dinner and Trip ke Bali. Tak pergi sbb Big Boss kata tak payahlah. So miss untuk kali ke 4 berturut-turut.

Pernah pergi pon ke Phuket sekali je. Tak kisah sgt sbb pergi bersuka-suka tapi anak2 kat rumah tak ikut. Kalau En
Zama nak ikut dah lama dah pergi. Hahaha kesian kat anak2. Weekends je masa untuk bermesra dengan diaorang.  Officemate selalu kata rugila. Tapi bagi saya masa untuk Anak2 lagi penting sbb diaorang membesar dengan cepat. Bali, Phuket, Bangkok, apa lagi tak ingat dah boleh dicari jika Allah izinkan, rezeki lebih kan En. Zama kan?

Share This Post