Botol Kaca Murah

Oh Lupa nak cakap, masa buat birthday Azam last year, pergi lah cari botol kaca kekunun nak letak kek – ala nak buat kek in the jar.

Jenuh lah google² kat mana nak beli botol kaca yang murah dan dekat senang nak belikan.

Akhirnya terjumpa la kedai ni. Boleh link: http://qp.com.my/

So call org kat situ dan tanya dia cakap ada jenis2. nak senang datanglah kedai browse.

So saya pergi dan jumpa terus membeli seperti di bawah (gambar tahun lepas tak ambil.. so ambil kat website dia je)

hehehe., almaklum – harga botol ngan harga tutup dia berlainan yer. So harga sgt murah. Tahun lepas lah

 

Share This Post